Betonpannen

Woont u in een huis dat betonnen dakpannen als dakbedekking heeft? Op het eerste gezicht niks mis mee, maar wist u dat deze na dertig tot vijftig jaar aan vervanging toe zijn? Door extreme weersomstandigheden en slijtage raken ze namelijk beschadigd. De kleur vervaagt, de dakpan wordt dunner en raakt poreus. Daardoor blijven ze ’s winters vocht vasthouden en dat zorgt voor en ongezond leefklimaat.

Dakpannen vervangen voorkomt problemen

Die beschadiging is dus funest voor de kwaliteit van uw geliefde woning. Het vervangen van de dakpannen is dan de beste optie om lekkages en andere problemen te voorkomen. Als u de betonnen dakpannen van uw huis moet vervangen, is het belangrijk om een ervaren dakdekker in te schakelen om het werk uit te voeren. Gelders Dakrenovatie heeft hier al bijna twintig jaar ervaring in en onze specialisten werken netjes, efficiënt en snel.

Schakel Gelders Dakrenovatie in

Het vervangen van betonnen dakpannen is ingewikkeld proces dat specifieke kennis en vaardigheden vereist. Vandaar dat het aan te raden is om een professionele dakdekker in te schakelen die dit werk voor u kan uitvoeren. Kies daarom voor Gelders Dakrenovatie. De dakdekkers van Gelders Dakrenovatie zullen eerst uw oude dakpannen verwijderen en de staat van het dak controleren om eventuele andere problemen op te sporen. Vervolgens zullen ze nieuwe betonnen dakpannen op het dak leggen en deze goed vastzetten. Als het nodig is verwijderen zij uw zonnepanelen van het dak. Na het leggen van de nieuwe dakpannen plaatsen ze die weer netjes terug. Die dakpannen zien er overigens precies hetzelfde uit als de exemplaren die nu op uw dak liggen, want ze zijn nog steeds in productie. Ze zijn alleen een stuk verbeterd. Dat is een geruststellende gedachte.

Opleveren

Nieuwe dakpannen geven een betere isolerende werking, omdat deze al het vocht naar de dakgoot afvoeren. De nokpannen leggen we gedeeltelijk los. De daardoor optredende luchtstroom zorgt voor de noodzakelijke ventilatie. Bij een standaard woning hebben we 1,5 á 2 dagen nodig om uw woning - bouwtechnisch - goed op te leveren.

Investering

De investering in uw woning is vanaf € 7.000,00. Als u dit met uw buren of zelfs het hele blok doet, dan kunt aanmerkelijk besparen op deze prijs. Neem telefonisch contact met ons op bij vragen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 


U zult zien dat u snel uw offerte binnen hebt en dat we heel makkelijk bereikbaar zijn. Naast het vervangen van uw dakpannen kunnen we desgewenst meteen aanvullende werkzaamheden aan uw dak uitvoeren zoals isolatie- & ventilatiemaatregelen en vogel- & marterwering. 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten