Nieuw pannendak

Is uw woning toe aan een nieuw pannendak? Dat is vaak een logisch gevolg van jarenlange blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Uw dak krijgt namelijk  vaak heel wat te verduren. Een nieuw pannendak is dan vaak in eerste instantie een uitstekende optie.

Na verloop van tijd kan het dan ook zo zijn dat een complete dakrenovatie nodig is om uw dak of dakkapel weer in optimale conditie te brengen. Een dakrenovatie is overigens niet altijd de beste oplossing voor uw probleem. Hebt u bijvoorbeeld last van kleine gebreken aan uw dak, zoals verschoven dakpannen of scheurtjes in de dakbedekking? Dan is het meestal voldoende om dit op te lossen met een nieuw pannendak. Vraag onze specialisten om advies.

Extra ondersteunen

Een dak hoeft u dus niet altijd volledig te laten vernieuwen. Vaak is het extra ondersteunen of vervangen van bepaalde delen van de dakconstructie al voldoende om er weer even tegenaan te kunnen. In het meest gunstige geval hoeft u alleen maar nieuw pannendak te laten leggen. Gelders Dakrenovatie adviseert het volledig vervangen van uw dak eigenlijk alleen wanneer uw dakbedekking flink is verouderd of is beschadigd. Als het in zijn geheel vervangen van het dak de enige juiste oplossing is voor uw probleem, dan adviseren wij u uiteraard ook om dat uit te laten voeren.

Bescherming door een nieuw pannendak

Na het leggen van een nieuw pannendak is uw dak weer voor jaren beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Stelt u het vervangen van uw aangetaste dak om wat voor reden dan ook uit? Grote kans dat dan ook uw dakconstructie wordt aangetast. Als dat zo is, bent u alleen maar verder van huis. U hebt dan waarschijnlijk een compleet nieuw dak, inclusief dakconstructie nodig. Dat is een flinke klus waar nóg meer kosten bij komen kijken. Voorkom deze onnodige kosten dus en wees er op tijd bij als het om een dakrenovatie gaat en laat Gelders Dakrenovatie nieuwe dakpannen leggen.

nieuw-pannendak

Experts in nieuw pannendak

We zijn al ruim vijftien jaar de expert op het gebied van daken in Gelderland. Natuurlijk doen we er alles aan om de kosten van het vervangen van uw dak zo laag mogelijk te houden. U kunt bij ons dan ook altijd kiezen uit dakpannen in diverse uitvoeringen en verschillende prijsklassen.

Dak vervangen na een grote lekkage

Wanneer u te maken hebt met vochtproblemen in huis kan het verstandig zijn om een nieuw pannendak te laten aanbrengen. Dit is onder meer het geval wanneer de kapotte of scheve dakpannen een lekkage hebben veroorzaakt. Doordat de dakpannen niet meer netjes op hun plaats liggen (bijvoorbeeld als gevolg van een storm), krijgt neerslag vrij spel op de constructie van uw dak en uw woning. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Gelders Dakrenovatie, zodat we kunnen voorkomen dat de lekkage of een ander vochtprobleem groter wordt. We beginnen met een uitvoerige inspectie van uw dak en dakbedekking. Daarna bespreken we de mogelijke vervolgstappen met u. In een aantal gevallen zullen we u adviseren om een dak te laten vervangen. Dit is uiteindelijk een stuk voordeliger dan blijven aanmodderen met een oud, verzwakte dak.

De voordelen van een nieuw pannendak

Het merendeel van de Nederlandse woningen is voorzien van een pannendak. Dit heeft alles te maken met de betaalbaarheid van het product. Dakpannen zijn immers stukken voordeliger dan bijvoorbeeld een groen dak of rieten dakbedekking. Daarnaast gaan dakpannen ook ontzettend lang mee en vergen ze nauwelijks onderhoud. Hiermee is de keuze voor een nieuw pannendak laten leggen door Gelders Dakrenovatie ook voor u erg voor de hand liggend.

Opties en prijzen van daken

Kiest u voor het vervangen van uw dak, dan mag u zelf bepalen welk type dakpan er na de ingreep op uw dak komt: keramisch of beton. De kosten van nieuwe dakpannen van beton zijn net iets lager, maar daar staat tegenover dat ze minder lang meegaan dan keramische dakpannen. Keramische dakpannen hebben een langere levensduur. Gemiddeld vijftig jaar tegenover circa dertig jaar van de betonnen dakpan, maar deze zijn net even wat duurder in aanschaf. Verder is uw investering in nieuwe dakpannen afhankelijk van onder meer de kleur en de gekozen coating.

Experts in dakbedekking

Voldoet uw huidige pannendak niet meer aan uw verwachtingen, staat de kleur of uitstraling u niet meer aan of is er een sterk kwaliteitsverlies opgetreden? Laat dan een nieuw pannendak leggen over aan Gelders Dakrenovatie. We zijn dé expert op het gebied van dakbedekking in de provincie Gelderland. Gelders Dakrenovatie vervangt op professionele wijze uw pannendak. Onze vakmensen maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur. Daarbij komen wij kosteloos bij u langs voor advies en inspectie van uw dak. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten