• Home
  • Dakisolatie Arnhem

Dakisolatie Arnhem

Bent u op zoek naar dakisolatie in Arnhem? Gelders Dakrenovatie heeft hier al meer dan vijftien jaar ervaring in. Wij zijn als erkend bedrijf actief in dakisolatie in Arnhem en omgeving. Voldoet uw huidige dakisolatie niet meer? Laat dan uw isolatie vervangen door Gelders Dakrenovatie. We zijn dé expert op het gebied van dakisolatie in Arnhem.

Met het isoleren van uw dak neemt u een zeer grote stap in het energiezuinig maken van uw woning. Gelders Dakrenovatie brengt dakisolatie bij uw woning aan bij zowel hellende als platte daken. Gelders Dakrenovatie vervangt - als dat nodig is - ook op professionele wijze uw pannendak.

Kosteloos advies en inspectie

Onze vakmensen maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur. Daarbij komen wij kosteloos bij u langs voor advies en inspectie van uw dak. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij zijn hét isolatiebedrijf voor Arnhem en omstreken dat u altijd een oplossing biedt in dakisolatie. Ons isolatiebedrijf heeft in Arnhem veel ervaring met het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Arnhem de meest effectieve methode voor dakisolatie is.

dakisolatie-arnhem

Dakisolatie Arnhem

Een specialist nodig voor dakisolatie in Arnhem? We gaan er graag voor u mee aan de slag. We hebben een uitgebreide ervaring met het isoleren van slaapkamers en zolderkamers, waarmee we voorkomen dat er kostbare warmte verloren zal gaan. Dit is beter voor het milieu, beter voor uw portemonnee en draagt krachtig bij aan het wooncomfort dat u in uw woning ervaart. Op die manier is dakisolatie van grote toegevoegde waarde, zowel voor u op dit moment als wanneer u de woning wilt gaan verkopen. We maken daarvoor gebruik van verschillende hoogwaardige materialen, geschikt voor zowel een plat dak als een schuin dak in Arnhem.

Plat dak of schuin dak

Wilt u de dakisolatie in Arnhem aanbrengen bij een plat dak? De constructie staat (helaas) bekend om het gemak waarmee warmte weg kan lekken. Dat betekent dat u flink moet stoken om de gewenste temperatuur in de woning te kunnen behouden. Wij helpen u dit te voorkomen, door de warmte beter vast te houden onder het dak. Dankzij de dakisolatie hoeft u minder te stoken, terwijl u het toch lekker warm houdt. We kunnen uit de voeten met zowel isolatiefolie, glaswol als hardschuim platen, waardoor we u in iedere situatie goed van dienst kunnen zijn.

dakisolatie-arnhem-12

Een paar in het oog springende voordelen van dakisolatie in Arnhem

•  Bespaar op uw energierekening
•  De waarde van uw woning stijgt
•  Uw CO2 uitstoot vermindert

Subsidie

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van Arnhem om subsidie aan te vragen voor woning- en dakisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Arnhem deze heel voordelig verduurzamen. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Arnhem de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor € 4,00 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst € 8,00 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid. Meer weten? Bel onze specialisten voor advies.

Aangename leefruimte

Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat veel bewoners van een woning in Arnhem hun woning laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een bedrijf dat in Arnhem uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan vindt u in Gelders Dakrenovatie een prima en betrouwbare partner.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Arnhem

Ook voor zoldervloerisolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in Arnhem al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Arnhem? Of wilt u een gratis, oriënterend adviesgesprek met een specialist van  ons isolatiebedrijf in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten