• Home
  • Dakdekker Nijmegen

Dakdekker Nijmegen

Waarschijnlijk is het dak van uw woning in Nijmegen toe aan een renovatie. De volgende vraag is dan: ‘’Welke dakdekker schakel ik in?’’. Als inwoner van de hoofdstad van Gelderland moet u haast wel voor de dakdekkers van Gelders Dakrenovatie kiezen, al is het alleen al vanwege onze naam. Wij begrijpen natuurlijk dat het niet om onze naam draait, maar vooral om de kwaliteit en service van de dakdekker. Het kan best lastig zijn om een goede dakrenovatie bedrijf in de buurt van Nijmegen te vinden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste dakdekker!

netherlands-2605665-1920

Op zoek naar een dakdekker in Nijmegen?

De dakdekkers van Gelders Dakrenovatie zorgt voor een volledige renovatie van alle soorten daken. Wij zijn uitgegroeid tot dé expert op het gebied van dakbedekking in de provincie Gelderland, dus ook in het mooie Nijmegen! Onze dakdekkers maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur.

jan-en-jeroen2

Dakdekker Nijmegen

Heeft u woning een lekkend dak, zijn de dakpannen verouderd of mist uw huis een aantal dakpannen? Dan is het tijd om een dakdekker van Gelders Dakrenovatie in te schakelen! Onze specialisten renoveren uw dak wanneer deze versleten of beschadigd is. Ons grote voordeel: wij zijn er voor al uw daken! Van pannendaken tot platte daken. Onze dakdekkers uit Elst (GLD) pakken de klus professioneel en persoonlijk aan.

Dit kunnen onze dakdekkers:

Wij herstellen uw volledige dak. Wij helpen u graag met:

Dakpannen Nijmegen
Gelders Dakrenovatie vervangt op professionele wijze uw pannendak.

Dak Isoleren Nijmegen
Voldoet uw huidige isolatie niet meer? Neem een zeer grote stap in het energiezuinig maken van uw woning!

Dakgoten Nijmegen
Vervangen en professionele montage van alle soorten dakgoten.

Dakramen Nijmegen
Creëer meer licht en ventilatie in uw woning door middel van een dakraam, geleverd en gemonteerd door Gelders Dakrenovatie.

Dak Onderhoud Nijmegen
Moeten er een aantal dakpannen worden vervangen of moet uw dak gereinigd worden? Laat het gerust aan ons over!

Platte Daken Nijmegen
Wij zijn niet alleen op schuine daken te vinden, maar ook op platte daken. We zijn in de loop de jaren uitgegroeid tot dé expert op het gebied van dakbedekking.

Schoorstenen Nijmegen
De schoorsteen is voor veel huizen in Nijmegen een belangrijk onderdeel. Wij adviseren u graag over uw bestaande of nieuwe schoorsteen.

Showroom nabij Nijmegen

Gelders Dakrenovatie is er voor alle soorten dakrenovatie, van platte daken tot dakramen. Wat wil een mens nog meer? Nou, scherpe prijzen en een heldere offerte! Wilt u even kennis maken met de dakdekkers van Gelders Dakrenovatie of heeft u vragen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom in Elst. Hier kunt u terecht voor advies en kunnen wij in alle rust uw wensen doornemen.

Gelders Dakrenovatie, dé dakdekker!

Gelders Dakrenovatie verzorgt alle soorten dakoplossingen voor particulieren en bedrijven. Van nieuwbouw tot renovatie van daken en van Velux dakramen tot dakgoten zijn wij uitgegroeid tot dé dakdekker van Elst en wijde omgeving.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. De specialisten van Gelders Dakrenovatie beoordelen uw offerte aanvraag en nemen indien nodig even contact met u op voor aanvullende informatie. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere offerte.

130865755-850913092146930-4505334108042107959-n3

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten