Prijs dakpannen

Voldoet uw huidige pannendak niet meer aan uw verwachtingen, staat de kleur of uitstraling u niet (meer) aan of is er sterk kwaliteitsverlies opgetreden? Kies er dan voor om uw dakpannen te laten vervangen door Gelders Dakrenovatie. We zijn al ruim 15 jaar de expert op het gebied van dakbedekking plaatsen en vervangen in Elst en omstreken.

Ook als u woont in bijvoorbeeld Nijmegen, Cuijk, Lent, Arnhem, Bemmel of alle plaatsten die in die omgeving liggen, dan gaat u bij ons geheid slagen. Natuurlijk doen we er alles aan om de prijs van de dakpannen zo laag mogelijk te houden. U kunt bij ons dan ook altijd kiezen uit dakpannen in diverse uitvoeringen en verschillende prijsklassen.

Dakpannen vervangen na een lekkage

Ook wanneer u te maken hebt met vochtproblemen in huis, kan het verstandig zijn om uw pannendak te laten vervangen. Dit is onder meer het geval wanneer de kapotte of scheve dakpannen een lekkage hebben veroorzaakt. Doordat de dakpannen niet meer netjes op hun plaats liggen (bijvoorbeeld als gevolg van een storm), krijgt regen vrij spel op de constructie van uw dak en uw woning. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Gelders Dakrenovatie, zodat we kunnen voorkomen dat de lekkage of een ander vochtprobleem groter wordt. We beginnen met een uitvoerige inspectie van uw dak en dakbedekking en bespreken daarna de mogelijke vervolgstappen met u. In veel gevallen zullen we u adviseren om nieuwe dakpannen te laten leggen. Dit is uiteindelijk een stuk voordeliger dan blijven aanmodderen met een oudere, verzwakte dakbedekking. De prijs van uw dakpannen rechtvaardigt dan het gedoe waar u op die manier meteen vanaf bent.

prijs-dakpannen-123

Waarom kiezen voor dakpannen?

Het merendeel van de Nederlandse woningen is voorzien van een pannendak. Dit heeft alles te maken met de betaalbaarheid van het product. De prijs van dakpannen is immers stukken lager dan bijvoorbeeld een groen dak of rieten dakbedekking. Daarnaast gaan dakpannen ook ontzettend lang mee en vergen ze nauwelijks onderhoud. Hiermee is de keuze voor dakpannen leggen of vervangen door Gelders Dakrenovatie ook voor u erg voor de hand liggend. En dan hebt u niet het gevoel dat u een prijs voor uw dakpannen betaalt.

Opties en prijs dakpannen

Kiest u voor het leggen van een nieuw pannendak, dan mag u - uiteraard - zelf bepalen welk type dakpan er op komt: keramisch of beton. De prijs van dakpannen van beton is net iets lager, maar daar staat tegenover dat ze minder lang meegaan dan keramische dakpannen. Keramische dakpannen hebben een langere levensduur (gemiddeld 50 jaar tegenover circa 30 jaar van de betonnen dakpan), maar zijn net even wat duurder in de aanschaf. Verder is de prijs dakpannen afhankelijk van onder meer de kleur en de gekozen coating.

Offerte aanvragen voor dakpannen leggen

Wilt u exact weten welke prijs u betaalt voor nieuwe dakpannen of liever: welke investering u doet in uw woongenot? Vraag dan direct een offerte op maat aan voor de prijs van dakpannen leggen op uw woning of bedrijfspand. U ontvangt een heldere prijsopgave van ons, waarin u exact kunt terugvinden wat ieder onderdeel gaat kosten. Natuurlijk kunt u ook altijd een adviesgesprek met één van onze dak-experts aanvragen, voordat u direct overgaat tot aankoop van dakpannen.

dakpannen-prijs

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten