• Home
  • Dak laten vernieuwen

Dak laten vernieuwen

Uw dak laten vernieuwen is een beslissing waar u een nachtje extra over slaapt. Wie selecteert u als leverancier? Wat gaat dit allemaal wel niet kosten en wat voor garanties heb ik na de klus? Dat zijn allemaal vragen die door uw hoofd kunnen spoken. Vraag de specialisten van Gelders Dakrenovatie om advies. Zij nemen uw zorgen weg.

Gelders Dakrenovatie hanteert een aantal vaste uitganspunten voor elk zakelijk of particulier project. Dat geldt natuurlijk ook als u uw dak laten vernieuwen wilt. Dit werkt wel zo prettig en biedt u als klant veel voordelen. Gelders Dakrenovatie levert kwaliteit tegen scherpe prijzen. Met duidelijke, scherpe prijzen, snelle service en goede afspraken maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

Kwaliteit

Gelders Dakrenovatie werkt alleen met de beste merken, vakmensen en gereedschappen om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Gelders Dakrenovatie denkt met u mee om de beste oplossing te vinden voor uw situatie of wensen en houdt daarbij rekening met bouwstijlen en uw omgeving. Helemaal in het geval van uw dak laten vernieuwen. Het vernieuwde dak hoort namelijk te blijven harmoniëren met de bestaande bouw. Gelders Dakrenovatie biedt ook onderhoudscontracten waarbij uw dak jaarlijks wordt gecontroleerd en gereinigd en waarbij kleine mankementen direct worden verholpen. Naast platte daken en hellende daken bieden wij onder andere ook oplossingen voor lood- en zinkwerk, oude, traditionele daken, dakkapellen, schoorstenen en reiniging en impregnering.

Uw dak laten vernieuwen

Wanneer er een nieuw dak op uw woning geplaatst hoort te worden, vereist dit een hoge mate van bekwaamheid en nauwkeurigheid. Lees onze aanpak. Schakelt u daarom Gelders Dakrenovatie in voor deze klus. Met meer dan vijftien jaar ervaring en enkel professioneel opgeleide dakdekkers, weten wij elk nieuw dak efficiënt te plaatsen. Zo kunt u weer jarenlang vooruit. Hebt u buren? Vraagt u hun dan ook eens of hun dak aan vernieuwing toe is. Door deze samen te laten plaatsen, bespaart u aanzienlijk op diverse kosten. Bovendien kunnen zwakke plekken tussen het oude en nieuwe dak zo worden voorkomen.

dak-laten-vernieuwen

Kosten dak laten vernieuwen

Regelmatig stellen klanten ons de vraag wat de kosten voor een dak laten vernieuwen zijn. Zoals u begrijpt zijn deze sterk afhankelijk van een aantal factoren en de uit te voeren werkzaamheden. Gelders Dakrenovatie voorziet u om te beginnen van een heldere offerte. In overleg met u komen we met alle plezier eerst bij u langs voor gratis inspectie en advies zodat we u een passend voorstel kunnen doen voor uw specifieke situatie.

Soorten dakbedekking

Wanneer u door ons uw dak laat vernieuwen, dan hoeft u niet altijd voor hetzelfde type dakbedekking als u voorheen had, te kiezen. Heeft uw woning een plat dak, dan heeft u de keuze uit dakleer (bitumen), maar ook PVC en EPDM. Bitumen is daarvan het goedkoopst. Steeds geliefder wordt ook het groendak. Heeft uw woning een hellend dak, dan heeft u de keuze uit (betonnen) dakpannen, leien, metaal en riet. Betonnen dakpannen zijn een goedkoop alternatief voor de keramieken varianten. Wilt u uw dak laten vernieuwen, denkt u dan ook altijd na over zaken als isolatie en zonnepanelen, die uw wooncomfort zullen verhogen.

Calculatie

Op ons kantoor in Elst (Gelderland) wordt de calculatie voor uw dak uitgewerkt en vervolgens ontvangt u onze offerte. Gelders Dakrenovatie heeft jarenlange ervaring in alle soorten dakoplossingen. Wij leveren u kwaliteit tegen scherpe prijzen en u weet van tevoren wat de kosten voor uw dak laten vernieuwen zijn. Dus bent u op zoek naar duidelijkheid en gedegen advies om uw dak te laten vernieuwen? U bent van harte welkom bij Gelders Dakrenovatie. Neem contact op of vraag een gratis inspectie en advies aan.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten