Dakraam kosten

Dakraam kosten bij de specialist uit Gelderland
Al 15 jaar loopt Gelders Dakrenovatie uit Bemmel voorop als het gaat om het plaatsen en herstellen van dakbedekking, dakramen, dakgoten en dakkapellen. We voeren onze werkzaamheden zowel bij nieuwe als bestaande panden uit en staan klaar voor particuliere en zakelijke klanten in de wijde omgeving. Wilt u een nieuw dakraam laten plaatsen? Dan zit u bij ons helemaal goed! Lees snel verder om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden.

Waarom dakraam vervangen?
Er zijn meerdere situaties waarbij het erg verstandig is om een oud dakraam te vervangen. Dit is onder meer het geval wanneer het glas van uw dakraam lek is. Hierdoor kunt u veel minder goed door de ruit kijken en komt het licht niet goed naar binnen. Als het houten frame van uw Velux dakraam kapot is, kan dit zelfs leiden tot allerlei vochtproblemen. Bij iedere regenbui komt er meer water naar binnen, waardoor er vocht- en schimmelplekken in uw huis of bedrijfspand kunnen ontstaan.

Een nieuw dakraam laten plaatsen
Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat u nog helemaal geen raam of slechts een klein raampje in uw schuine dak heeft. Om te zorgen voor meer lichtinval kunt u dan een nieuw dakraam laten plaatsen door uw lokale vakman. De dakraam kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder uiteraard het gekozen raam en het formaat ervan.

Verschillende soorten dakramen
Wij kunnen allerlei soorten dakramen voor u plaatsen in diverse uitvoeringen en van verschillende merken. Zo zijn er bijvoorbeeld de prachtige Velux dakramen van topkwaliteit. Om precies te weten te komen welke ramen het beste bij uw situatie passen en wat de dakraam kosten zijn, kunt u ons altijd laten langskomen voor een adviesgesprek. Onze dak-experts vertellen u graag meer over de voordelen van de diverse opties.

All-in dakraam prijs
Bij Gelders Dakrenovatie houden we van duidelijkheid en transparantie en daarom hanteren we altijd een heldere dakraam prijs. U betaalt dus niet afzonderlijk voor het gekozen raam, de montage en voorrijkosten, maar weet dankzij onze heldere tarieven altijd precies waar u aan toe bent. Kiest u bijvoorbeeld voor een nieuw Velux raam plaatsen in Bemmel of omgeving, dan is de totaalprijs inclusief onder andere het uitzagen van het gat, een isolerend frame, de montage van het dakraam, het op maat maken van de omliggende dakpannen en natuurlijk de afwerking aan de binnenkant. Bent u benieuwd naar de prijs voor uw nieuwe dakraam? Vraag direct een offerte bij ons aan!

Meer informatie of offerte aanvragen
Gelders Dakrenovatie staat klaar om u van meer informatie te voorzien omtrent u nieuw dakraam of dakramen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op via de e-mail (info@geldersdakherstel.nl) of per telefoon (0481 231085). Direct online een offerte aanvragen kan natuurlijk ook! Hierin zetten we uw dakraam kosten netjes en overzichtelijk uiteen, zodat u vervolgens alleen nog maar uw goedkeuring hoeft te geven.

dakraam kosten

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten