• Home
  • Plat dak vervangen

Plat dak vervangen

Een renovatie van uw platte dak of uw platte dak vervangen  zijn vaak een logisch gevolg van jarenlange blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. Uw dak krijgt namelijk vaak heel wat te verduren.

Na verloop van tijd kan het dan ook zo zijn dat een renovatie aan uw platte dak nodig is om deze weer in optimale conditie te brengen. Wanneer kiest u voor een plat dak renovatie?

Extra ondersteunen

Een dak hoeft dus niet altijd volledig vernieuwd te worden. Menigmaal is het vervangen van bepaalde delen van de constructie voldoende om er weer even tegenaan te kunnen. In het meest gunstige geval hoeven we alleen uw dakbedekking te vervangen. Gelders dakherstel adviseert u over de beste aanpak.. Als het in zijn geheel vervangen van het dak de enige juiste oplossing is voor uw probleem, dan adviseren wij ook om dat uit te laten voeren.

Bescherming

Na het uitvoeren van een geslaagde renovatie van uw platte dak is uw dak weer voor jaren beschermd tegen weersinvloeden. 

Experts in platte daken

Voldoet uw huidige platte dak niet meer aan uw verwachtingen, staat de bouwkundige staat u niet meer aan of is er al te sterk kwaliteitsverlies aan uw dak opgetreden? Kies dan voor het vervangen van uw platte dak door Gelders Dakrenovatie. We zijn al ruim vijftien jaar de expert op het gebied van daken in Gelderland. Natuurlijk doen we er alles aan om de kosten van het vervangen van uw dak zo laag mogelijk te houden. 

Dak vervangen na een grote lekkage

Ook wanneer u te maken hebt met vochtproblemen in huis kan het verstandig zijn om uw platte dak te laten vernieuwen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Gelders Dakrenovatie, zodat we kunnen voorkomen dat de lekkage of een ander vochtprobleem groter wordt. We beginnen met een uitvoerige inspectie van uw platte dak. Daarna bespreken we de mogelijke vervolgstappen met u. In veel gevallen zullen we u adviseren om een dak te laten vervangen. Dit is uiteindelijk een stuk voordeliger dan blijven aanmodderen met een oud, verzwakte dak.

plat-dak-vervangen

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten