• Home
  • Pannendak renovatie

Pannendak renovatie

Voldoet uw huidige pannendak niet meer aan uw verwachtingen, staat de kleur of uitstraling u niet (meer) aan of is er sterk kwaliteitsverlies opgetreden? Laat dan uw pannendak vervangen door Gelders Dakrenovatie. We zijn dé expert op het gebied van pannendak renovatie in de provincie Gelderland.

Gelders Dakrenovatie renoveert op professionele wijze uw pannendak. Onze vakmensen maken gebruik van de beste merken en duurzame materialen met een lange levensduur. Daarbij komen wij kosteloos bij u langs voor advies en inspectie van uw dak. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een pannendak renovatie.

Kwaliteit en vakmanschap

Als het tijd is om uw dakpannen te laten vervangen, kunt u vertrouwen op de expertise van Gelders Dakrenovatie. Met ons accent op kwaliteit en vakmanschap zorgen we voor een vakkundige en duurzame pannendak renovatie. De zeer ervaren specialisten van Gelders Dakrenovatie beginnen met een grondige inspectie om de staat van uw huidige dakpannen te beoordelen en eventuele schade vast te stellen. Vervolgens maken ze een gedetailleerd plan dat rekening houdt met de juiste materialen, stijl en kleur die passen bij uw smaak en de architectuur van uw huis. Tijdens de pannendak renovatie zorgen ze voor een zorgvuldige verwijdering van de oude dakpannen en een vakkundige installatie van de nieuwe. Daarbij besteden ze aandacht aan een goede bevestiging en waterdichtheid. Met Gelders Dakrenovatie kunt u rekenen op een hoogwaardige pannendak renovatie die de bescherming en schoonheid van uw dak verzekert.

pannendak-renovatie

Gratis inspectie vóór de pannendak renovatie

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker? Bij Gelders Dakrenovatie bent u in goede handen. Wilt u een gratis inspectie door ons laten uitvoeren? Wij geven u het advies dat passend is bij de staat van onderhoud van uw pannendak. Als u meer wilt weten over hoe onze professionals te werk gaan of een afspraak wilt inplannen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In geval van lekkage is er vaak spoed geboden, want u wilt natuurlijk niet dat vocht de situatie in uw woning verergert. In dit geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzekeren u dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen zodat verdere schade beperkt blijft.

Onze aanpak bij uw pannendak renovatie

Gelders Dakrenovatie hanteert een aantal vaste uitganspunten voor elk zakelijk of particulier project om de pannendak renovatie van uw woning tot een succes te maken. Dit werkt wel zo prettig en biedt u als klant veel voordelen. Met duidelijke, scherpe prijzen, snelle service en goede afspraken maken we het u zo gemakkelijk mogelijk. Gelders Dakrenovatie werkt alleen met de beste merken, vakmensen en gereedschappen om kwaliteit, efficiency en duurzaamheid te garanderen. Gelders Dakrenovatie denkt met u mee om de beste oplossing te vinden voor uw situatie of wensen en houdt daarbij rekening met de bouwstijlen en uw omgeving. Naast platte daken en hellende daken bieden wij onder andere ook oplossingen voor lood- en zinkwerk, oude, traditionele daken, dakkapellen, schoorstenen, reiniging en impregnering.

Persoonlijk advies over uw pannendak renovatie

Onze ervaren dakdekkers geven u persoonlijk advies. U krijgt antwoord op de vraag: wanneer moeten we het pannendak vervangen? Beschadigde dakpannen: deze kunnen voor veel problemen zorgen. Wanneer is het raadzaam om uw dakpannen te laten vervangen?

1. Het pannendak wordt poreus

2. Veel vuiligheid op de dakpannen

3. Nieuwe look voor de woning

4. Veel dakpannen zijn kapot

De oude dakpannen worden poreus. Het dak is niet meer goed waterdicht. In dit geval is uw pannendak vernieuwen belangrijk. In andere gevallen zijn mensen gewoon toe aan een nieuw uiterlijk voor de woning. Andere dakpannen kunnen een compleet andere uitstraling geven aan de woning.

pannendak-geldersdakherstel-1

Laat uw pannendak renovatie uitvoeren met deskundigheid

Wanneer uw pannendak tekenen van veroudering en slijtage vertoont, is het de hoogste tijd voor een grondige renovatie. Met Gelders Dakrenovatie kunt u er blind op vertrouwen dat de dakdekkers hun deskundigheid bij de renovatie van uw pannendak voor de volle 100% inzetten. Ons ervaren team begint met een grondige inspectie om de conditie van de dakpannen en de onderliggende structuur te beoordelen. Vervolgens stellen ze een gedetailleerd renovatieplan op dat rekening houdt met reparaties, vervanging van beschadigde pannen en eventuele aanpassingen om de duurzaamheid en waterdichtheid te verbeteren. Tijdens het vernieuwen van uw pannendak zorgen ze voor een zorgvuldige uitvoering met hoogwaardige materialen en bewezen vakmanschap.

Compleet dak renoveren

Bent u toe aan het laten uitvoeren van een complete pannendak renovatie? Uw oude dak laten vernieuwen kan nodig zijn om verschillende redenen. Zo kunnen er dakpannen verschoven zijn door de hard wind of hebt u op uw platte dak een lekkage gekregen. Laat de experts van Gelders Dakrenovatie u bijstaan. Op deze pagina leest u alles over een complete pannendak renovatie, de kosten en mogelijkheden om zo goedkoop mogelijk weer een nieuw dak op uw woning te realiseren. Wat zijn de gemiddelde kosten van het vervangen van uw oude dak? En wat kost het als u meteen kiest voor isolatie?

Kosten complete pannendak renovatie

De kosten van een compleet dak renoveren hangen af van een aantal factoren, omstandigheden en vragen:

  • Hoeveel vierkante meter is het totale dak?
  • Hebt u dakramen of een dakkapel?
  • Moet er asbest verwijderd worden?
  • Kunnen we de huidige dakconstructie behouden?
  • Hebt u dakpannen of een bitumineuze dakbedekking?

Factoren

Zoals u ziet, zijn er meerdere factoren die meespelen waarmee de specialisten van Gelders Dakrenovatie de juiste prijs bepalen. Als u kiest voor een complete pannendak renovatie via Gelders Dakrenovatie, dan zullen onze specialisten het oude dak eerst moeten verwijderen en moeten afvoeren. Ook hier zijn kosten aan verbonden. Het blijft dus een vrij lastige opgave om een exacte prijs te benoemen voor het compleet laten renoveren van het dak van uw huis. Ook speelt de dakisolatie een rol in het kostenplaatje. Neem contact met ons op voor een verhelderende offerte.

Dakconstructie

Een oud dak laten vervangen is een ingrijpende klus bij iedere woning. Een belangrijke vraag van een complete dak vervanging is dan ook hoe is de gehele dakconstructie opgebouwd en is deze nog intact? Als de constructie onder het dak - die meestal van hout is - verrot is, dan zullen we het dak compleet moeten renoveren. Is dit niet het geval dan kunt u er voor kiezen alleen het dakbeschot met de dakpannen of bitumen dakbedekking te laten vervangen. Als uw oude dakpannen aan vervanging toe zijn, dan hoeft u niet uw hele dak compleet te laten renoveren. Dakpannen kunnen simpelweg snel en voordelig vervangen worden, zodat u weer een compleet nieuw en waterdicht dak hebt. Als u uw gehele pannendak wilt laten vernieuwen zal het volgende uitgevoerd moeten worden:

  • Oude dakpannen en panlatten verwijderen
  • Dampwerende folie aanbrengen
  • Nieuwe panlatten monteren
  • Nieuwe dakpannen plaatsen
geldersdakherstel-38283

Renoveren is vernieuwen

Als uw oude dak kleine gebreken vertoont zoals verschoven dakpannen of scheurtjes in uw bitumen dakbedekking van uw platte dak, dan is het hoog tijd om dit te laten repareren. Of u hebt de overweging om uw oude dak compleet te laten renoveren. Een pannendak renovatie wil eigenlijk niets anders zeggen dan het vernieuwen van uw oude platte dak of schuine dak van uw woning. Een pannendak is sneller gerenoveerd dan een mastiek dak van dakleer. Dakpannen kunnen veel sneller van het dak verwijderd worden dan bitumen dakbedekking.

Alle oplossingen in huis

Gelders Dakrenovatie verzorgt alle soorten dakoplossingen voor particulieren en bedrijven. Ook het compleet dak renoveren behoort tot de mogelijkheden. Van nieuwbouw tot renovatie van daken en van Velux dakramen tot dakgoten zijn wij uitgegroeid tot dé specialist van Midden-Nederland. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. De specialisten van Gelders Dakrenovatie beoordelen uw offerte aanvraag en nemen indien nodig even contact met u op voor aanvullende informatie. Vervolgens ontvangt u van ons een heldere offerte.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan !

Ik wil graag een offerte voor een:

Hoogwaardige materialen
Echte vakspecialisten
Voordelige onderhoudscontracten
Gratis inspectie
Showroom in Elst (Gelderland)

Wat klanten over ons zeggen

Dakmeester voor duurzame daken
SKG IKOB Certificatie
sluiten